Vad tittar dom på?

Hej alla vänner

(Uppdaterat: 2007-04-16)

På den här sidan tänker jag redovisa lite över vad som pågår i mitt liv just nu samt lite återblickar. Denna sida är tänkt för Er, mina vänner, som kan kanske finna något nöje i att ha lite koll på mig samt de som vill kolla på gamla och nya bilder.

Nu är det dag att planera 2007 års vandring. Det blir El Camino de Santiago. En var och behaglig vandringsled i norra delen av Spaninen. Planerat är att starta i León och gå till Villafranka del Bierzo. En sträcka på ca. 12-14 mil.

I fjol 2006, undersökte Jörg och jag grevskapen Devon och Cornwall i England. Det var en trevlig tur längs stränderna och mellan små mysiga pubar. I min resedagbok hittar ni både bilder och en reserapport.

I början av juni 2004 gjorde jag och och min gamla vän från Östersund, sedan skoltiden, Jörg Birkl en hälsoresa till alperna där vi försökte återfinna våra sanna jag. Vi kanske inte hittade hela sanningen men trots att det var 28 år sedan vi gjorde en resa runt i Europa så fann vi intressanta drag hos varandras, som gick att känna igen. Vissa saker rår inte tiden på, t ex  vårt beteende, som i vårt fall var ganska så intakt, till skillnad mot våra kroppar. För att dela med oss av våra nyvunna erfarenheter har vi skrivit ner det mesta i en resedagbok kompletterade med bilder.Vi börjar resan med en god frukost Kjell, Jörg och jag
  1967 gjorde jag också en Europaresa med Jörg samt en hårding från Mjälle, Kjell Jonson, Frösön. Vi ville, efter lumpen ut och spana på stora världen, med fokus på vin tillverkningen i Tyskland. För det ändamålet inhandlade vi en folkabuss, modell de lux -52 med sidotakfönster och taklucka. Mer bilder kommer snart