Onsdag eftermiddag     Tillbaka till första sidan   

 
  Jörg söker skydd bakom pelare

Efter att ha ätit lunch och tagit avsked av Halvar och Brigitta, slängde vi oss på första bästa tåg, som kom in på stationen. Det visade sig att vi inte fortfarande inte var så bra på att läsa tyska tidtabeller. För tåget förde oss i motsatt riktning närmare bestämt mot Koblenz. Vilket inte stämde med  våra resplaner. Vi löste  problemet. genom att snabbt byta till ett mötande lokaltåg, som tog oss till Frankfurt igen. På lokaltåget blev vi attackerade av ett antal mycket entusiastiska cykeldamer som hade varit på en utflykt.

Framme i Frankfurt försökte komma vidare söder ut mot Schweiz men tydligen hade varit ett otroligt skyfall uppe i Hamburg; Tågen kunde inte lämna stationen. Det uppstod nya problem pga. detta. Sent omsider kom vi iväg mot Schweiz.

 

 

 

Vi nådde inte riktigt fram till Schweiz utan hoppade av i en liten stad vid gränsen. Där tog vi in på ett Dorfgasthaus vid namn Adler, där vi kunde ta en kvällssallad och för att dyka direkt i sängen. Vi hade ätit sallad hela dagen varför Jörg ville tag några extra öl för att han inte skulle gå ner i vikt sa snabbt, Han hade läst i någon kvällstidning att det inte är bra för kroppen med snabba förändringar av vikten, man går bara upp i vikt igen efter en kort tid. Och något sådant ville vi ju inte skulle hända oss. Dykningen ner i sängen blev därmed något fördröjd.   Nästa sida