Hemresa via Köpenhamn

Efter att ha tackat Bruno och Maria och lovat att vi skulle återkomma och hälsa på dom, gick vi ner till järnvägsstationen och spanade på den speciella väggbeklädnaden som var mycket intressant. Jörg dokumenterade väggen  ordentligt. Vem vet, den kanske precis som Jörgs far, kommer att dyka upp i Jämtland. Därefter svingade vi oss kraftfullt upp på det norrgående tåget och begav oss hemåt. Både Jörg och jag kände att att alpluften och våra vandringar hade varit värdefulla för våra psyken och våra kroppar.
Nere vid havsnivån igen utanför Centralstationen i Malmö.  
Jörg höll så hårt i plånboken att han under resans gång började likna Bosse Ringholm alltmer och mer.  
Här är våra fotbeklädnader för Er som undrar vad som är lämpligt att ha på sig när man vandrar i alperna. Jörg och jag hade samma sorts sko men med olika material. Om synes var mina lättare att hålla rena :=) Till höger en äkta alpguidsko.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epilog  E-mail från: Jörg Birkl, 2004-06-17 09:05:34 

Resädeltagaren, Jörg har efter en natt i sovvagnskupé återkommit hem till sin hund Bella och familj. Natten har gått bra förutom en malör. Då jag skulle uppsöka tågets toalett blev jag utlåst från kupén enbart klädd i kalsonger, det var bara att uppsöka konduktör några vagnar bort för att erhålla räddning, hela tåget sov för övrigt. Jörg tackar härmed alla som tagit del av vår resehandbok.     
Välkommen att besöka vår blogg/gästbok                       Tillbaka till första sidan